مثبت سوژه/عرصه جهادی:

جهادگری از ویزیت رایگان تا نشان ملی والی

جهادگر بستان آبادی که فعالیت های جهادی، ویزیت رایگان و کمک های مومنانه را در کارنامه جهادی خود دارد توانست نشان ملی والی را از آن خود کند.

داود ساعد در گفت و گو با خبرگزاری بسیج در باره فعالیت های جهادی خود گفت: عرصه فعالیت‌های ما بسیار متنوع بوده و از رساندن خدمات مختلف بهداشتی و فرهنگی به نقاط محروم تا توزیع بسته های معیشتی و  برگزاری برنامه های مختلف است.
 

وی با بیان اینکه فعالیت های خود را از سال ۹۴ به صورت محدود شروع کرده و به مرور گسترش داده، افزود: بنا به برنامه های مورد نظر از ظرفیت مساجد و مراکز فرهنگی مختلف هم در این راستا استفاده می کنیم.

 

1

 

ساعد افزود: گروه جهادی «بی بی زینب» ۲۳۰ نفر و هیئت امنای آن ۷ نفر هستند که سالی یکبار اردوی بزرگ و چندمنظوره برگزار می کنیم و اردوهای کوچکتر هم در تمام طول سال به دفعات در جریان است.
این جهادگر بسیجی درباره محدوده جغرافیایی فعالیت خود نیز گفت: محل فعالیت ما محدوده شهرستان بستان‌آباد است که بیش از ۱۸۰ روستا دارد و در شهر هم نقاط محروم خدمات رسانی می کنیم.
 

ساعد با اشاره به هدف کار جهادی خود اظهار کرد: در این مدت متوجه شدیم کار روی زمین مانده بسیار و جهاد مستمر  برای محرومیت زدایی و فرهنگ سازی و سایر خدمات مرتبط لازم است.
 

وی اضافه کرد: از لحاظ نیروی جهادی معمولا مشکل نداریم و مردم عزیز با جان و دل پای کار هستند، تنها موردی که سرعت فعالیت‌هایمان را کند می‌کند متاسفانه بحث مالی است چراکه از جایی اعتباری دریافت نمی کنیم و صرفا متکی به خیرین هستیم.

 

2

داود ساعد به عنوان ورزشکار جهادی از آذربایجان شرقی در مراسمی با حضور محمد مخبر؛ سرپرست ریاست جمهوری، سیدامیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و اعضای حقیقی شورای عالی جهاد سازندگی برگزیدگان جایزه ملی والی معرفی و تجلیل شد.