فرمانده سپاه عاشورا در افتتاحیه رزمایش جهادگران فاطمی 3 گفت:

اقدامات گروه های جهادی در راستای محرومیت زدایی است

مراسم رزمایش جهادگران فاطمی 3 با شرکت گروه های جهادی استان در میدان صبحگاه سپاه عاشورا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا ،سردار عباسقلیزاده در افتتاحیه رزمایش جهادگران فاطمی 3 با بیان اینکه اقدامات گروه های جهادی در قالب انعقاد تفاهم‌ نامه‌ مشترک با ادارات و سازمان‌های مختلف انجام می شود، گفت: همه اقدامات این گروه ها در راستای محرومیت زدایی است.

سردار اصغر عباسقلی زاده، با بیان اینکه جهاد بی‌ وقفه بسیجیان، مایه عزت و سربلندی کشور است، افزود: بسیجیان افتخار می کنند که با تلاش‌های جهادی خود لبخند رضایت را بر لبان رهبر معظم انقلاب نشانده‌ اند.

وی با اشاره به اقدامات و همکاری‌های بسیج سازندگی در قالب گروه‌های جهادی، اظهار کرد: جهادگران در راستای ادامه‌ فعالیت‌ های سازندگی خود در موضوعات مربوط به جمع آوری و توزیع کمک‌ های مومنانه، بسته‌های معیشتی، آزادسازی زندانیان، مدرسه سازی و محرومیت زدایی از مناطق محروم، گام های اساسی برداشته اند.

فرمانده سپاه عاشورا گفت: در راستای تامین مسکن نیازمندان با کمیته‌ امداد امام خمینی (ره) تفاهم‌ نامه‌ای برای تامین یک هزار واحد مسکونی امضا شده که حدود ۴۰۰ واحد آن در دست احداث بوده و حدود ۹۲ واحد از آن تحویل شده است.

سردار عباسقلی زاده، ادامه داد: در راستای آبرسانی به روستاهای استان اقدامات خوبی با پشتیبانی اعتباری و مالی و کمک‌های تخصصی و مشارکت گروه‌های جهادی شروع شده است.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه تامین مسکن ملی با اداره کل راه و شهرسازی استان، یادآور شد: در قالب این تفاهم نامه ساخت ۲ هزار و ۲۵۰ واحد مسکن ملی برای اولین بار در کشور با کمک بسیج سازندگی عملیاتی شده است.